Зареждане

Тормозеното дете Куадън Бейлс ще тренира ММА

Тормозеното дете Куадън Бейлс ще тренира ММА
Публикувано на: Февруари 23, 2020 в 07:00 ч
Преди няколко дни историята на Куадън Бейлс трогна милиони хора по цял свят. 9-годишното дете е тормозено в училище, защото има най-често срещания "джуджешки вид", наречен ахондроплазия. Неговата майка Ярака от Австралия пусна видео в социалните мрежи, в което той я моли да му даде въже, за да се самоубие.

Много звезди от цял свят предложиха помощ на семейството, което вече се радва на завидна популярност. Ахондроплазията е нарушение на растежа на костите. Характеризира се с ограничен обхват на движение в лактите, голям размер на главата, малки пръсти и нормална интелигентност. За съжаление децата понякога могат да бъдат жестоки и Куадън го е изпитал на свой гръб, защото е различен.

Неговата история е трогнала и Чатри Ситйодтон, който е президент на ONE Championship и той предложи на малкото момче безплатни ММА уроци. Чатри ще покрие всички разходи на Бейлс за неговите тренировки в Сингапур. Според различни източници майката на момчето приела офертата и то ще отиде в Сингапур, за да тренира ММА с други деца. Ситйодтон също предложи на Куадън безплатно посещение на едно от техните бъдещи събития, за да види техните бойци в действие.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес