Зареждане

Tony Ferguson: Искам Poirier да победи Khabib, защото е готин американец

Tony Ferguson: Искам Poirier да победи Khabib, защото е готин американец
Публикувано на: Септември 5, 2019 в 09:39 ч
Качил: DoloR
Бившият временен шампион в лека категория Tony Ferguson е вперил поглед в битката за безспорната титла, която ще се проведе този уикенд. Tony ще следи с интерес двубоят между Khabib Nurmagomedov и Dustin Poirier, които ще обединят поясите и ще излъчат безспорен шампион. Ferguson се намира в серия от 12 поредни победи и не вижда боец, който повече от него заслужава шанс за титлата.

Tony ще чака битка за титлата в края на годината с безспорния шампион, който ще бъде излъчен след няколко дни. "El Cucuy" ще стиска палци на своя сънародник Poirier и се надява той да нокаутира непобедения боец от Дагестан:


Надявам се, че Dustin Poirier ще го спипа и ще го просне по гръб. Двамата с него ще си спретнем здрава американска битка. Ще бъде една кралска битка. Готов съм за битка и срещу Khabib, за да оправим вече тази глупост. Искам битка за титлата през декември във Вегас срещу Dustin или Khabib. 

UFC, нека го направим. Poirier е готин американец от American Top Team. Това е една зала, в която исках да тренирам, но нямах възможност. Бил съм се с няколко бойци от тази зала и те са солиден екип. Имат много добри хора там и много шампиони. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес