Зареждане

Тони Фъргюсън: Завръщам се и съм много гладен

Тони Фъргюсън: Завръщам се и съм много гладен
Публикувано на: Април 20, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в лека категория Тони Фъргюсън твърди, че е гладен и се завръща към стилът, който го направи шампион. "El Cucuy" ще се бие с Бенеил Дариуш на UFC 262, което ще се проведе следващия месец в Тексас.

В залата ще бъдат допуснати и фенове, което още повече ще надъха бойците да се раздават в клетката. Фъргюсън се намира в серия от 2 поредни загуби, които инкасира през 2020 година.

Той задължително трябва да спечели срещата си, защото в противен случай ще го махнат от UFC. Тони е направил много промени и няма търпение да го покаже в клетката:

Миналата година няма нищо общо с треньори и такива неща. Аз съм си виновен и тези две загуби бяха много добър урок за мен. Вероятно бяха най-доброто за мен и семейството ми. Преследвах битката с Хабиб, а те ми предлагаха временни титли. Играта е такава и няма как да се ядосваш на играта. 

Промених моя подход към играта. Обградих се с хора, които са гладни като мен. Бенеил Дариуш е в играта от дълго време. Той тренира в Хънтингтън Бийч с Рафаел Кордейро. Той е с обратен гард и е силен. Много е добър в миксирането на нещата. 

Това е причината и аз да миксирам моите неща. Най-добрите неща идват тогава, когато обърнеш внимание на малките неща. Аз съм много гладен и се завръщам. Завръщам се. Миксирам нещата много добре и съм по-добър в това от блендер. 

Ще успее ли Тони да победи Дариуш ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес