Зареждане

Тони Фъргюсън: Статистиката на Хабийбър е надута

Тони Фъргюсън: Статистиката на Хабийбър е надута
Публикувано на: Януари 7, 2021 в 14:00 ч
Тони Фъргюсън все още не е забравил за своя върл враг Хабиб Нурмагомедов. В миналото трябваше да ги видим един срещу друг в клетката на UFC, но битката им пропадна 5 пъти. За съжаление на всички нас това е битката, която никога няма да видим, но наскоро от RT Sport ни показаха как тя би изглеждала. 

Вижте още - Показаха как би протекла битката между Хабиб и Фъргюсън

Ето какво написа Тони Фъргюсън, след като разбра, че в началото на кариерата си Хабиб се е бил с 8 бойци, които са нямали победа в ММА, а 6 от неговите опоненти са дебютирали срещу него:

Статистиката на Хабийбър. Факт е, че половината от битките на този дебелоглавец се състоят от 2 рунда по 5 минути. Всичко това е преди UFC. В повечето организации, за да се счита за професионална една битка, тогава трябва да бъде 3 рунда по 5 минути. 

По тази логика трябва да включат 3-те ми победи от TUF в моята професионална статистика. Включете тези 3 победи с нокаут от TUF в моята статистика. 

Ако погледнем статистиката на Хабиб преди UFC, тогава ще видим, че почти всички негови битки в Русия са 2 рунда по 5 минути. Хабиб се оттегли от ММА в края на миналата година с рекорд 29-0, от които 13-0 в UFC.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес