Зареждане

Тони Фъргюсън отново прави спаринги преди завръщането си в UFC Abu Dhabi

Тони Фъргюсън отново прави спаринги преди завръщането си в UFC Abu Dhabi
Публикувано на: Юли 31, 2024 в 16:00 ч
Тони Фъргюсън отново прави спаринги, тъй като се готви да се завърне в октагона в събота срещу Майкъл Чиеза на UFC в Абу Даби.

Фъргюсън влиза в двубоя със серия от седем загуби и се връща в полусредна категория, за да се изправи срещу Чиеза в това, което може да се окаже последният му двубой в UFC. Въпреки че Фъргюсън е в серия от загуби, той все още има увереност в себе си и преди завръщането си казва, че отново е започнал да прави спаринги и се чувства на добро място в кариерата си.
  
"Искам да продължа да се занимавам с това, така че трябва да се представя и ще се представя на ниво. Този лагер беше малко по-интересен за мен. Върнах се към спарингите и бях развълнуван от това, както от първия ми бой в Мексико, беше нещо ново, към нещо, на което можех да се насладя", каза Фъргюсън.  "Приех този лагер много сериозно."

Тони Фъргюсън казва, че не е правил спаринги от седем години и твърди, че се чувства толкова добре, колкото от много време насам не се е чувствал. Той смята, че спарингът ще бъде разликата срещу Майкъл Чиеза, тъй като иска да прекъсне серията си от загуби. Това обаче ще бъде по-лесно да се каже, отколкото да се направи, тъй като Фъргюсън е огромен аутсайдер, тъй като е с коефициент +470, което е най-големият аутсайдер в картата. Въпреки това "El Cucuy" вярва, че е положил нужната работа, за да спечели.

Фъргюсън е 25-10 като професионалист и през декември загуби с решение от Пади Пимбълт. Това беше седмата му поредна загуба, тъй като той не е печелил от юни 2019 г., когато постигна победа с ТКО над Доналд Сероне. По време на губещата серия той загуби и от Боби Грийн, Нейт Диас, Майкъл Чандлър, Бенил Дариуш, Чарлз Оливейра и Джъстин Геджи.

Тони Фъргюсън е бивш временен шампион на UFC в лека категория. Преди да загуби седемте си двубоя, той беше в серия от 12 победи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес