Зареждане

Тони Фъргюсън: Макгрегър и Поарие са кучки

Тони Фъргюсън: Макгрегър и Поарие са кучки
Публикувано на: Октомври 24, 2020 в 13:00 ч
Тони Фъргюсън все още е бесен на Дъстин Поарие, който го заряза и избра да се бие с Конър Макгрегър. От UFC планираха да уредят битка между Поарие и Тони, но Дъстин не хареса заплащането и се оттегли от преговорите. Фъргюсън се застъпи за него и призова UFC да му увеличат парите.

В последния момент Конър Макгрегър застана между тях и предизвика Поарие на реванш. "The Notorious" сподели, че ще дари 500 000 долара за благотворителната организация на Поарие след битката им.

Очаквано Дъстин веднага прие, а Фъргюсън остана с пръст в уста. Сега Тони си търси нов съперник и изригна по адрес на Поарие и Макгрегър. Ето какво сподели "Еl Cucuy" пред медиите:

Трябваше и аз да се бия този уикенд. Трябваше да мина през кантара. Тялото ти не знае кога си загубил боя. Готвя се за битка извън сагата с Дъстин Поарие. Той избра да вземе парите на Конър Макгрегър. Той не иска да се бие с мен. Исках да се бием, защото имаше смисъл от гледна точка на ранглистата. 

Макгрегър не е активен от доста време. И двамата са кучки, които искат да си играят играта и да се боксират. Ние не играем ММА. Това е съвсем различно. 

Поарие избра да вземе този подкуп от Макгрегър. Хабиб и Макгрегър са подвили опашки, а аз съм вършил черната работа в организацията. В момента просто искам да сритам задника на някого. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес