Зареждане

Тони Фъргюсън: Каква пенсия ? Ще се бия докрай

Тони Фъргюсън: Каква пенсия ? Ще се бия докрай
Публикувано на: Февруари 24, 2024 в 10:00 ч
Тони Фъргюсън не планира да спира с ММА. Бившият временен шампион на UFC обяви, че ще се бие докрай. 40-годишната легенда е в серия от 7 поредни загуби и няма победа от 2019 година насам. Това обаче не го притеснява и той е решен да продължи да се бие.

Фъргюсън е постигнал почти всичко, освен да държи безспорна титла в UFC. В края на миналата година Тони загуби от Пади Пимблет с решение. Така той изравни Би Джей Пен по най-дълга серия от загуби в историята на UFC.

Призивите за пенсия не спират да валят към американеца, но той има други планове.

"Имам трофеи, имам рекорд за най-много победи, както и рекорд за най-много загуби. Имам отличия за битки на вечерта, както и за битка на годината. Получих всички тези отличия. Вече съм член на Залата на славата, човече. Те вече го знаят, по дяволите. Не се пенсионирам. Всеки път, когато бъда наранен, се връщам с шибано отмъщение. 

Никой няма да ни каже какво, по дяволите, да правим. Ще се бия докрай. Майната му на оттеглянето. Играл съм в много спортове, защото съм такъв човек. Не казвам, че изгорях, но изгорях с ММА. Пандемия, моят бизнес беше единственият, който не затвори. 

Продължих да спортувам, пич. Никой не направи това, което аз. Хабиб избяга при майка си по време на пандемията. Макгрегър приканваше всички да си стоят по домовете. Аз бях активен и проължих да се бия.", каза Тони в JAXXON PODCAST.

Ще успее ли Тони да спре серията от загуби ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес