Зареждане

Тони Фъргюсън: Благодарен съм на Бог, че оцелях

Тони Фъргюсън: Благодарен съм на Бог, че оцелях
Публикувано на: Май 15, 2022 в 00:00 ч
Тони Фъргюсън има яснота за кариерата си след тежката загуба с нокаут от Майкъл Чандлър на UFC 274. 

Много хора очакваха Фъргюсън да бъде освободен от UFC, след като навлезе в серия от 4 поредни загуби. Тони вижда позитиви в неговото представяне, защото показа добра игра в първия рунд. "El Cucuy" успя да прати Чандлър в нокдаун в първия рунд и имаше по-добрите положения в стойка.

Дейна Уайт подкрепи Тони след загубата и сподели, че той все още е в топ 10 в лека категория. Фъргюсън няма да спира с битките и не иска никога повече да бъде нокаутиран. Сега Тони ще си почине, след което ще започне подготовка за нова битка.

„Бях нокаутиран по дяволите. Не искам това да се повторя. Това можеше да се избегне, ако го бях нокаутирал в първия рунд, след като го свалих. Всички щяха да ми целуват задника, ако бях направил малките промени, които да ми донесат победата. Бог работи по мистериозни начини. Аз съм нов човек. Не ме интересува. 

Бил съм в ада и обратно. Сега съм тук. Прероден съм отново. Тук съм, за да доминирам. Справих се добре в първия рунд. Забавлявах се. Отделих се от екипите, мислейки, че мога да направя това сам. И го направих. Правих това сам от много дълго време с помощта на няколко избрани лица и имах голям късмет

Но съм готов отново да бъда част от отбор. Моля се на Бог всеки ден, че излязох от тази клетка. Не е последователно, но успях да се събудя. Не си спомням да съм седял на табуретката. Не си спомням втория рунд. Не си спомням да съм говорил с Чък Лидел и не си спомням излизането от залата. 

Единственото, което си спомням беше, че гледах треньора си и светлините избледняха. Вървя с треньора си, гледам го и знаех, че загубих", сподели Фъргюсън пред MMAJunkie.

Кой трябва да е следващ за Фъргюсън ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес