Зареждане

Томпсън обяснява какво да направи Конър, за да надвие Порие

Томпсън обяснява какво да направи Конър, за да надвие Порие
Публикувано на: Юни 23, 2021 в 07:38 ч
Стивън Томпсън смята, че Конър Макгрегър има всички нужни качества, за да победи Дъстин Порие.

В главното събитие на UFC 264 Макгрегър и Порие ще се изправят един срещу друг за трети път. Това е доста атрактивна битка, но според мнозина Макгрегър вече е "изпята песен" и няма да може да се справи с Порие. Томпсън обаче е на точно обратното мнение - той смята че ирландецът има всичко нужно за победа, стига да се върне към своя стил и използва подвижността си.


"Мисля, че Конър може много да се изменя като боец. Дъстин се бие по един и същ начин от дълго време. Той има добър бокс, добър тайминг и е интелигентен. Мисля, че Макгрегър загуби нещо в последния си двубой. Той наблегна прекалено много на бокса. Вече не се движи така, както се движеше преди. Например както в двубоя му срещу Хосе Алдо - именно заради движенията си той спечели тази битка.

А срещу Порие той стоеше и пое доста поражения в краката. Това общо взето продуктива изхода на срещата. Той трябва да се върне обратно към движенията на каратист.

Трябва отново да започне да сменя гарда, защото така може да засипе с удари Порие. А освен това е много добър и в контраатаките, така че не бива да забравяме и това.

Не знам колко дълго и колко усърдно е наблягал на бокса, но трябва да излезе от това и да се върне към движенията си от преди. Ако го направи, Конър може да победи."

Няма съмнение, че Конър действително има уменията за победа над Порие в UFC 264, но ще видим дали ирландецът ще направи нужните промени.

Смятате ли коментарите на Томпсън за уместни и това ли е причината за загубите на Макгрегър?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес