Зареждане

Todd Duffee: Защо се преструваме, че парите не са най-важни ?

Todd Duffee: Защо се преструваме, че парите не са най-важни ?
Публикувано на: Септември 13, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR
Атрактивният боец в тежка категория Todd Duffee се завръща в клетката след 4-годишно отсъствие от ММА. Този уикенд той ще се бие срещу Jeff Hughes в Канада и реши да поговори за своето завръщане в бойните спортове. Преди няколко години Duffee беше освободен от UFC, защото не беше доволен от тяхното заплащане и не спираше да говори.

Dana White го разкара, но година по-късно той успя да се разбере с тях и се завърна, за да загуби серията си от две поредни победи. Todd е с рекорд 9-3 в ММА и всички негови битки приключват с нокаут. Той идва след загуба от Frank Mir и не беше доволен от репортерите, които не искали да казват истината за спорта и заплащането:


Хора, уморих се от вас, защото вие ме карате да се откажа, а всъщност трябва да си вършите по-добре работата. Карате ме да изляза тук пред вас и да говоря за неща, за които не трябва. Joe Rogan ще се присмива в неговия подкаст на тези неща. Уморен съм от тези интервюта и вие много добре знаeте защо бях аут толкова години. Това не е тайна. Защо правим това ? 

Да, заради вашето его и гордост. Да, боевете бяха нещо, но сега всичко е за пари. Винаги е било за парите. Защо се преструваме, че не е така ? Разбира се, че искам да победя и обичам да се бия. Това е страхотен начин да преживярваш. Дава ти възможности за каквито не си мечтал. 

Аз съм едър боец от тежка категория и тренирам здраво. Два пъти извадих лош късмет и се контузих. Трябва да съм последователен и това е моята работа. Трябва да докажа своята стойност. 

Искам да взимам като заплатите на Greg Hardy. Toй взима големи пари за битки с момчета, които са изхвърлени от UFC след рекорд 0-3 за органзиацията. Защо никой не говори за това? Защо не казвате истината? 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес