Зареждане

T.J. Dillashaw си призна и сподели, че объркал всичко

T.J. Dillashaw си призна и сподели, че объркал всичко
Публикувано на: Април 13, 2019 в 00:00 ч
Преди няколко дни бившият шампион T.J. Dillashaw получи наказанието си от USADA. Той се провали на допинг тест след загубата от Henry Cejudo и първоначално получи една година от Атлетическата комисия, но от USADA го наказаха по-сурово и той получи две години наказание, което изтича през 2021 година. Много хора чакаха изявление от страна на змията и ето го и него:



Oбърках нещата. Беше ми доста трудно, защото се опитвах да си простя за това и трябваше да е така. Трябва да ми е трудно, за да си простя. Разбирам критиките и останалите неща, които са насочени към мен. Гадно ми е, защото това очернява моите треньори, семейство и съотборници. Те нямат вина и не са замесени в тази ситуация. Имам син на 15 месеца и искам да съм модел за подражание за него. 

Трябва да съм мъж и да приема това, което направих. Не съм се опитвал да се боря против това и ще си изтърпя двете години наказание. Аз съм боец и ще си проправя път през това. Вече се извиних, но искам да се извиня и на феновете. Искам да се извиня отново на всички и това не е края, защото ще се завърна.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес