Зареждане

TJ Dillashaw: Би трябвало да съм доста по-напред в класацията

TJ Dillashaw: Би трябвало да съм доста по-напред в класацията
Публикувано на: Януари 6, 2018 в 09:51 ч
Снимка: USA Today
TJ Dillashaw възвърна своето място на трона в категория петел, когато нокаутира шампиона Cody Garbrandt в UFC 217 през ноември.

Паметния двубой не само сложи категоричен край на враждата му с "No Love", но и подсказа, че ни очаква нова ера на властване на "Killashaw". Но въпреки че доминира над непобеден шампион и подобри статистиката си до 11-3, 31-годишният боец не смята, че получава нужното уважение.
 
"Малко съм объркан, защото мисля, че трябва да съм доста по-напред в общата класация," сподели Dillashaw през ESPN. "Няколкото загуби и то с разногласно съдийско решение трябваше да са в моя полза според мен. Не загубих от Cruz през 2016-та, тък съм, за да се бия с най-добрите в света. Това е всичко, което искам. Всичко това ще доведе до велики неща."

Dillashaw в момента е на 6-то място в общата класация, но честно казано трудно бихме си представили как ще се изкачи преди имена като Demetrious Johnson, Conor McGregor, Georges St. Pierre, Max Holloway или Daniel Cormier. Това може единствено да се случи, ако Dillashaw най-накрая докопа "Mighty Mouse" и прекъсне рекордната му победна серия.
 
"Искам да го победя и да прекъсна това негово наследство. Няма да има шанса да се нарича 'най-великия' вече.

Лесно му е, след като приема само леки двубой. Той и неговият треньор са много умни момчета и знаят че аз представлявам най-голямата им заплаха. Те знаят, че битка с мен ще е много трудна."

Независимо дали Johnson иска да даде шанс на Dillashaw в категория муха, това е най-логичния ход и за двамата бойци през 2018-та. "Mighty Mouse" няма вече никакви адекватни противници в своята категория, а при Dillashaw няма ясен претендент за титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес