Зареждане

Тито Ортиз пусна промо за битката с Майк Тайсън

Тито Ортиз пусна промо за битката с Майк Тайсън
Публикувано на: Май 25, 2020 в 08:35 ч
Преди няколко дни бившият шампион на UFC, Тито Ортиз отправи предизвикателство към легендата Майк Тайсън. Ортиз иска да направят тази битка, защото и двамата са легенди и ще привлекат вниманието на феновете. 45-годишния бивш шампион на UFC в полутежка категория се намира в серия от 3 поредни победи в ММА и за последно събмитна Алберто Дел Рио в края на миналата година.

Той се хвали, че побеждава конкуренцията в последните няколко години и иска да пробва да покори и Тайсън. Ортиз не знае дали ще е в ММА или в бокса, но без съмнение е готов да се бие. Ето какво сподели в интервю Ортиз за евентуален бой с Тайсъ:


Гледах как Майк Тайсън тренира с един от моите бивши треньори. Тайсън излгеждаше като преди и беше бърз и силен. Изненадах се, че ще се завръща и няколко дни след това получих обаждане, в което ме питаха за бой с Майк Тайсън. Това е шанса на живота ми и определено съм в играта за този бой. 

Не знам дали ще бъде ММА или бокс. Трябва да получим разрешение от комисията. Боксирам се от 20 години и уменията ми се подобряват. Не съм на неговото ниво, но той не е удрян в последните 15 години. Мен ме удряха и успях да подчиня всички, с които се бих през последните години. 


Малко по-късно след това интервю Тито Ортиз пусна следното промо за битката с Майк Тайсън, която е малко вероятно да се случи, но нищо не се знае:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес