Зареждане

Тито Ортиз правил див секс на задната седалка в такси

Тито Ортиз правил див секс на задната седалка в такси
Публикувано на: Февруари 22, 2021 в 00:00 ч
Пенсиониран шофьор на такси от Ориндж Каунти реши да разкрие интересна случка от миналото, която включва бившият шампион на UFC Тито Ортиз. 46-годишния американец е легенда в ММА, а преди няколко месеца влезе в политиката.

Тито успя да запише рекорд 21–12–1 в ММА и към днешна дата е в серия от 3 поредни победи. За последно той победи Алберто Дел Рио в края на 2019 година. Ето каква е историята, която разказва бившия таксиджия в социалните мрежи за дивия секс, който правил Ортиз в таксито:

Първите въпроси, които ме питат са дали съм возил известни личности и дали са правили секс в таксито. Отговорът е да и ще ви разкажа история, която включва и двете. Не следя много ММА, но познах Тито Ортиз, когато се качи в моето такси. Най-вече, защото живее в Хънтингтън Бийч и му се носеше славата, че дава големи бакшиши. 

Той се качи с разкошна блондинка в оскъдна бяла рокля, която имаше гигантски фалшиви цици. Отиваха на хотел в Холивуд. От Хънтингтън до Холивуд излиза скъпо, защото пътувахме над час и половина в трафика. Тръгнахме и още преди да се кача на магистралата започнаха да се чукат. Да си шофьор на такси е странна работа. Цял ден си сред хора, но си самотен и не те зачитат за човек. 

Гледат на теб като на роб. Винаги съм се чудил на хората, които не се срамуваха да говорят лични неща и да правят секс в таксито. Понякога хората питаха дали може да правят секс, а друг път го правиха без да питат. Тито Ортиз беше мил и възпитан, когато влезе и ми каза дестинацията, но не попита дали може да се чука. Фалшивите блондинки дори не са мой тип, но тази жена беше красива. 

Предполагам, че щях да свърша за 5 секунди, ако бях на негово място. Тито обаче чука близо 90 минути. Никога преди не съм виждал такава издръжливост. Казах им, че сме близо до хотела, а той го извади и двамата се облякоха. Ортиз дори не успя да свърши. Накрая ми подаде 300 долара и слязоха от таксито. Не ми се наложи да чистя сперма, защото не беше свършил. Тито Ортиз е страхотен.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес