Зареждане

Tito Ortiz: ММА организацията на Oscar De La Hoya е мъртва

Tito Ortiz: ММА организацията на Oscar De La Hoya е мъртва
Публикувано на: Юли 5, 2019 в 00:00 ч
Oscar De La Hoya организира своето първо събитие в ММА на 24-ти ноември миналата година в Калифорния и очакваше големи неща. Неговото дебютно събитие беше оглавено от Chuck Liddell и Tito Ortiz и завърши с нокаут в първия рунд за Ortiz. Доста време измина от това събитие, а за ММА организацията на Oscar не се чува и дума. Tito и Oscar дори влизаха в словестни войни с Dana White и бяха категорични, че новата организация ще успее, но това не се случи. На ММА наградите за 2019 година Ortiz даде интервю и сподели, че организацията Golden Boy MMA е мъртва:


Да, организацията е мъртва. Те се занимават само с бокс. Дадох им шанс да се пробват с нещо друго и да го направят голямо, но не се получи. От гледна точка на управлението аз си свърших работата. Не мога да кажа нищо лошо за Oscar, защото той ми даде шанс и съм благодарен. Когато си промоутър обаче трябва да си пишеш домашното. 

Перфектен пример за това е Dana White. Той си пише домашните и си къса задника от работа за феновете, неговото семейство и за бъдещето на бойците. Oscar не си свърши работата и не направи това, което трябваше. Той е промоутър в бокса и така трябва да си остане. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес