Зареждане

Тиаго Сантос се цели в завръщане през юни 2020

Тиаго Сантос се цели в завръщане през юни 2020
Публикувано на: Декември 12, 2019 в 17:20 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Тиаго Сантос все още се възстановява след бруталните контузии, които получи в битката си за титлата. През юли 35-годишния бразилец сподели клетката с Джон Джоунс и се представи много добре, въпреки че колената му отказаха и той се би контузен над 15 минути.

"Maretta" изкара всичките рундове с шампиона и загуби с раздвоено решение, но все още вярва, че победил. След срещата им той трябваше да оперира и двете си колена, което го извади от играта за година. Сантос се възстановява бързо и се цели в завръщането през юни 2020 година. Той иска да се бие с боец, който да го приближи до реванш с Джон Джоунс и това ще бъде неговата цел през новата година:


Моето коляно се подобрява. Възстановяването върви по план. Тренирам и се възстановявам в института на UFC. Надявам се, че ще мога да се завърна скоро. Искам това да стане през юни или по-скоро. Ще видим какво от UFC ще имат за мен. 

Ще се бия на 100% , ако от UFC решат да ми дадат шанс за титлата. Готов съм да направя една битка, но след нея ще искам шанс за златото. Гладен съм за битки и ще бъда щастлив да се завърна. Няма значение дали ще направя една битка или веднага ще ми дадат реванш с Джоунс.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес