Зареждане

Тиаго Мойзес: Махачев е силен, но ще го бия

Тиаго Мойзес: Махачев е силен, но ще го бия
Публикувано на: Юни 7, 2021 в 00:00 ч
Тиаго Мойзес вярва, че ще може да се справи с Ислам Махачев. Двамата имат уредена среща в лека категория на събитието UFC Fight Night 191, което ще се проведе на 17-ти юли.

Мойзес е в серия от 3 поредни победи и в началото на годината победи Ернандес с решение. Тиаго приключва 9 от срещите си и не е губил с приключване в кариерата си. Той вярва, че притежава нужните умения, за да се справи с Махачев.

Изгряващата звезда от Дагестан е в серия от 7 поредни победи и много хора вярват, че ще се бие за титлата. Ислам ще може да разчита на Хабиб Нурмагомедов, който ще е в неговия ъгъл.

Срещата им се очертава да е много интересна, а Мойзес прогнозира победа за себе си:

Точно сега искам голямо име. Мисля, че е точното време, защото съм в серия от 3 поредни победи. Победих 3-ма добри бойци и сега е точното време за тази битка. Да, мисля, че Ислам Махачев заслужава цялата тази реклама. Той е много силен и завършен боец. 

Има страхотна борба, кардио и джиу-джитсу. Заслужава рекламата, но аз съм готов за бой с него. Аз съм добър навсякъде и мисля, че ще е добра битка. След като го победя ще се включа в надпреварата за титлата. 

Всички говорят, че Махачев щял да се бие за титлата, но сега трябва да мине през мен. Не съм толкова лесен, колкото си мислят. Ще изненадам много хора. На няколко битки съм от титлата. 

Кой ще победи в битката им ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес