Зареждане

'Ти си следващия!' Митко Илиев предизвика Георги Валентинов на ММА бой

'Ти си следващия!' Митко Илиев предизвика Георги Валентинов на ММА бой
Публикувано на: Януари 18, 2024 в 17:36 ч
Старозагорския ММА боец Митко Илиев отправи публично предизвикателство към Георги Валентинов.

Изглежда между двамата е имало напрежение, след като Илиев е защитил свой приятел от Валентинов. След размяна на приказки предизвикателството за двубой е факт:



"Скарали сме се, не ми е харесало нещо, което той е направил," сподели Илиев за MMA.BG.

Наясно съм, че той е Георги Валентинов - голям спортист е, наясно съм че това ще ми е най-трудния мач. Но хайде вместо да се заплашваме и да се правим на мутри, нека влезем в клетката и да видим кой ще е по-добрия и това е.

Тренирали сме заедно, познавам го, нищо лошо не сме имали помежду си. Затова и бях толкова учуден, че такава провокация дойде от него."

Илиев споделя в горния клипа, че е готов на ММА битка, но за MMA.BG разкри, че е готов да се изправи във всеки правилник срещу Валентинов.

"Няма значени дали е ММА или в BKFC с голи ръце. Много хора подценяват борбата ми. Нека видим как ще ме събори и какво ще ми направи. Не ми е проблем на какъвто и да е правилник този мач да се случи... ако се случи.

Не мога да го карам насила - ако не приеме, продължавам напред. Имам си планове за кариерата и действам напред за да гоня високо ниво. Мразя такива неща - да предизвиквам хора и така нататък - обаче не мога да спя спокойно, защото съм изнервен от няколко дни и реших, че най-мъжкото, което мога да направя е да го предизвикам на ринга като спортист."

Валентинов не остана безучастен на предизвикателството и бързо даде своя отговор пред MMA.BG: Тази битка няма смисъл за мен, но ще я приема при подходящите условия

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес