Зареждане

Ти Джей Дилашоу: Побеждавам Стърлинг и отмъщавам на Сехудо

Ти Джей Дилашоу: Побеждавам Стърлинг и отмъщавам на Сехудо
Публикувано на: Май 3, 2022 в 07:35 ч
Ти Джей Дилашоу е начертал плановете си за една година напред.

Бившият шампион в категория петел вярва, че ще си върне златото. Ти Джей очаква от UFC да му дадат шанс за титлата в категорията. Към днешна дата Алджамейн Стърлинг е безспорен шампион. Дилашоу се раздели с титлата си преди 3 години, след като се провали на допинг тест.

От USADA го наказаха за 2 години, а той реши да оваканти златото. Ти Джей не го е губил в битка и има основателни претенции за него. В последната си битка, той се справи с Кори Сандхаген през лятото на миналата година.

Сега Ти Джей се вижда като нов шампион и разкри плановете за бъдещето си.

„Сега всичко се подрежда перфектно. В следващия двубой ще си върна колана, след като победя Алджамейн Стърлинг, а след това ще си отмъстя на Хенри Сехудо. 

Хенри Сехудо каза ли, че се завръща? Кой знае в коя дивизия ще се върне, но ще бъде един от тези, с които бих искал да се бия. 

След това имаме Жозе Алдо, човекът, на когото подражавах, когато за първи път влязох в спорта. Мечтаех да се бия с него, когато победих Барао. 

Имам няколко опции за защита на този колан, когато успея да си го върна. Очаква ни една вълнуваща 2023 година“, сподели Дилашоу за MMA News. 

Ще успее ли Ти Джей да си върне златото ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес