Зареждане

Ти Джей Дилашоу очаква Пьотр Ян да бие Стърлинг

Ти Джей Дилашоу очаква Пьотр Ян да бие Стърлинг
Публикувано на: Април 9, 2022 в 11:40 ч
Бившият шампион в категория петел Ти Джей Дилашоу очаква Пьотр Ян да се справи с Алджамейн Стърлинг.

Двамата шампиони в категория петел ще обединяват титлите след няколко часа във Флорида. Стърлинг ще брани безспорната титла срещу временният шампион Ян в подглавната битка на UFC 273, което ще се проведе във Флорида.

Дилашоу ще следи с голям интерес битката, защото иска да се бие за безспорната титла. Има голям шанс той да получи шампионски мач. Ти Джей успя да спечели битката в своето завръщане над Кори Сандхаген миналата година.

В интервю за MMAJunkie Ти Джей даде своята прогноза за битката и каза:

"Мисля, че Пьотр Ян е истински шампион и ще го докаже в битката със Стърлинг. Въпреки това, ние сме в света на ММА, където всичко може да се случи. Стърлинг е много силен опонент, страхотен граплър, но мисля, че Ян се отличава с характер. Той има такъв манталитет и очаквам да се бия с него в края на годината.  

Алджамейн определено ще трябва да го изненада с нещо, за да приключи битката. Мисля, че той трябва да работи върху ранното приключване. Ян просто трябва да се придържа към същия план като миналия път. Бъдете търпеливи, не забравяйте да се защитавате срещу събаряне и някак си го доминирайте. 

Ян е човекът, с когото бих искал да се бия. Бих планирал битка за септември, октомври. Човече, те отиват в Абу Даби на 22 октомври. Мисля, че би било доста готино. Винаги съм искал да посетя Близкия изток. По-лесно му е, руснак е, нали? Така че мисля, че това би било точният момент. 

Вече се доказах. Върнах се от наказанието от USADA. Преборих се с претендента за титлата на един крак и успях да взема тази победа. Сега говорим как да си върнем този колан."

Ще успее ли Ян да победи ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес