Зареждане

Тейшейра: Адесаня се насира от татенцето Перейра

Тейшейра: Адесаня се насира от татенцето Перейра
Публикувано на: Септември 20, 2021 в 02:00 ч
Легендата Глоувър Тейшейра вярва, че бившият двоен шампион на GLORY Алекс Перейра ще се справи добре в UFC. В началото на месеца Алекс се би за последен път в GLORY и загуби титлата си в полутежка категория. Той беше победен с решение от Артьом Вахитов.

Това обаче е без значение, защото Перейра вече беше подписал с UFC. В началото на ноември Перейра ще направи своя дебют и ще се бие с Андреас Михайлидис в Ню Йорк. Алекс е единственият боец, който има две победи над Израел Адесаня, като една от тях е с нокаут.

В момента Адесаня е шампион в средна категория на UFC. Има голяма вероятност в бъдеще да видим трета битка между него и Перейра, но този път ще бъде в клетката. Тейшейра тренира заедно с Перейра и го похвали сериозно.

Ето какво смята Глоувър за своя сънародник, който влезе в UFC:

Татенцето влезе в UFC и Израел Адесаня не иска да говори за това. Алекс Перейра дойде при нас и Адесаня знае, че това е тежка битка за него. Никой не е толкова тегав съперник за него в средна категория. Не казвам, че Перейра ще го бие, защото сега е друга битка, друго време и стил. 

Адесаня обаче вероятно се моли друг боец да се бие с Перейра. Алекс е боец, който те удря в дясното ребро и лявото започва да те боли. Адесаня не може да се мери с него. Той ще бъде насран от страх. Перейра го нокаутира в кикбокса. Сега ще се бият с по-малки ръкавици. 

Израел няма тази нокаутираща сила като Перейра. Адесаня е добър, но не удря като Перейра. Израел е нормален, а Перейра не е нормален. Адесаня няма игра на земята от това, което видях в последната му битка. Той няма да може да свали Перейра на земята. 

Мисля, че Алекс е по-добър от него. Очаквам той да се справи добре в UFC. Aз му казах, че страйкинга в ММА е различен от този в кикбокса. Алекс е много умен и е боец от високо ниво. Вярвам, че ще се справи добре в UFC. 

Ще успее ли Перейра да стигне до Адесаня ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес