Зареждане

Тейшера е много притеснен за бруталния побой над Смит

Тейшера е много притеснен за бруталния побой над Смит
Публикувано на: Май 20, 2020 в 08:10 ч
След като Гловър Тейшейра буквално разглоби на части Антъни Смит при битката им на 13-ти май, би следвало бразилецът да се радва за победата си с ТКО, но в действителност не е така.

В интервю за Ag Fight, Тейшейра сподели, че е много притеснен от количеството поражения, които е нанесъл на опонента си, за да стигне до победата. След като Гловър научил, че Смит не само е с избити зъби, но има и счупена лицева кост, както и счупен нос, той не се е зарадвал, че така е потрошил противника си.

Вижте също: Антъни Смит: Не се тревожете за мен

"Когато той се обърна към рефера и протегна ръка казвайки 'Ето, дръж ми зъба' помислих, че ще се откаже и че е контузен. Аз спрях, за да видя какво се случва. Той му подаде зъба си и аз му се извиних - това е част от работата. Той все още обаче беше в двубоя - каза, че такива са нещата.

Никога нещо такова не ми се е случвало преди. Винаги искаш да победиш и да отбележиш нокаут, но точно това не съм го искал. Да, част от работата е, но да избиеш зъб, да счупиш кост, не искам никой да преминава през това. Бях притеснен от всичко това."

С тази победа Тейшейра (31-7) има четири поредни успеха. През 2019-та той записа победи над Карл Робърсън, Йон Кутелаба и Никита Крилов. 40-годишният боен атлет загуби за последно през юли 2018-та със съдийско решение срещу Кори Андерсън.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес