Зареждане

Тайсън Фюри ще издаде римейк на 'Sweet Caroline'

Тайсън Фюри ще издаде римейк на 'Sweet Caroline'
Публикувано на: Октомври 27, 2022 в 12:00 ч
Тайсън Фюри е готов да издаде солов сингъл - римейк на "Sweet Caroline" на Нийл Даймънд. 

Този римейк ще бъде с благотворителна цел и ще види бял свят на 11 ноември. 100% от печалбите на Warner Music UK (включително 100% от приходите на Фюри) ще бъдат дарени на благотворителната организация за психично здраве на мъжете - "Talk Club". 

Феновете му често пеят песента преди битките му, а световният шампион в тежка категория е добре известен с това, че пее класики като American Pie и Walking in Memphis на ринга. Боксьорът вече е в студиото, а песента излиза три седмици преди двубоя му срещу Дерек Чисора в Лондон. 

34-годишният и преди е говорил откровено за собствените си борби и мисли за самоубийство. Фюри казва, че също така се надява неговата версия на Sweet Caroline да се хареса на феновете на Англия, които се отправят към Световното първенство в Катар, като турнирът ще започне следващия месец. 

Песента е популярна и сред футболните фенове и беше изпята от феновете след триумфа на Лъвиците на Евро 2022. Работи се и по специален денс ремикс, според шефовете на звукозаписната компания. Фюри не е за първи път в студиото, той записа дует с Роби Уилямс за коледния албум на звездата за 2019 година.

Следващата битка на Фюри е на стадион Тотнъм Хотспър на 3 декември, когато ще се изправи срещу Чисора за трети път. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес