Зареждане

Тайрон Спонг и Сергей Харитонов лице в лице преди EAGLE FC 44

Тайрон Спонг и Сергей Харитонов лице в лице преди EAGLE FC 44
Публикувано на: Декември 17, 2021 в 01:00 ч
Кикбокс легендата Тайрон Спонг застана лице в лице със своя съперник Сергей Харитонов. Двамата ще се бият в дебютната галавечер на лигата на Хабиб Нурмагомедов в Маями. Спонг и Харитонов ще мерят сили в главната битка на EAGLE FC 44, което ще се проведе на 28-ми януари.

Хабиб даде пресконференция преди дебюта на лигата си в САЩ и обяви интересни новини. Сред тях беше подписването на бившата звезда на UFC Кевин Лий. Нурмагомедов има големи планове за своята организация и планира да стане голям конкурент на UFC.

Спонг е с рекорд 2-0 в ММА и за последно победи ДеАнда през 2013 година с решение. Taйрон има голям опит в бокса и кибокса. В кикбокса той е с рекорд 107-7-1-1 и за последно загуби от Гьокхан Саки през 2014 година, след като си счупи крака. Спонг стартира кариера в бокса през 2015 година и до днес е с рекорд 14-0 на ринга, като 13 от победите му са с нокаут.

Харитонов от своя страна също има много опит в ММА, бокса и кикбокса. В бокса той е с 2 победи с нокаут, а в кикбокса има 11 победи и 4 загуби. В ММА Сергей е с рекорд 33-9-2 и идва след победа над Малдонадо, която записа миналия месец. Харитонов приключва 31 от срещите си, като 22 са с нокаут. Той пада 8 пъти с приключване. Руския ветеран е шампион на WTKF, Parus и TORM.

Eто ги двамата лице в лице и Хабиб помежду им:










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес