Зареждане

Тайрън Уудли: Ще накарам Ковингтън да излгежда глупаво

Тайрън Уудли: Ще накарам Ковингтън да излгежда глупаво
Публикувано на: Август 5, 2020 в 16:30 ч
Бившият шампион в полусредна категория Тайрън Уудли очаква битка със своя върл враг Колби Ковингтън. В момента двамата преговарят за дата и Уудли е уверен, че бой ще има през септември или октомври. В миналото доста често се говореше за битка между тях, но така и не споделиха клетката.

Сега 38-годишния ветеран е опрян до стената и за първи път в кариерата си се намира в серия от 2 поредни загуби. Тази среща е много важна за Тайрън и той я определя като най-важната в неговата кариера. Ето какво сподели Уудли в подкаста на Майк Суик:

Изглежда, че ще се бия с Колби Ковингтън. В момента чакаме, за да се разберем за дата. Уверен съм, че ще бъде главна битка. Двамата ще оглавим събитие по ESPN+. Близо сме до финализиране за септември или октомври. За мен това ще е голяма битка. Това вероятно ще бъде най-голямата битка в кариерата ми. Колби говореше много глупости в миналото и сега ще трябва да отговаря. 

Той ме предизвиква от години и ще се опита да ме победи. Сега нещата са лични. Много хора искат да го наранят и ако аз го направя, то тогава ще стана герой. Усман не успя да се справи с него. Да, той успя да го победи, но щеше да загуби, ако бяха стигнали до решение. Ковингтън ще бъде расист и ще говори много за личния ми живот. Ще си измисля неща, които уж са се случили в залата. Ще го накарам да изглежда глупаво. 

Ще успее ли Уудли да спре свободното си падане ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес