Зареждане

Тайрън Уудли показа снимка на счупеното ребро

Тайрън Уудли показа снимка на счупеното ребро
Публикувано на: Септември 21, 2020 в 04:00 ч
Бившият шампион в полусредна категория Тайрън Уудли инкасира поредната болезнена загуба миналия уикенд в Лас Вегас. 38-годишния ветеран се би със своя върл враг Колби Ковингтън в главната битка на UFC Fight Night 178. Ковингтън успя да доминира в срещата, а Уудли така и не показа, че иска да победи.

Срещата им приключи в началото на петия рунд, след като Уудли приложи гилотина, а малко по-късно започна да крещи от болка, защото счупил ребро. Рефера се намеси и спря битката, с което Тайрън навлезе в серия от 3 поредни загуби, в които изглеждаше безпомощен. Веднага след битката Уудли е закаран в болница, където му направили рентгенова снимка и контузията наистина изглежда сериозна.

Уудли пратил снимката на Ариел Хелуани и споделил, че в ранните рундове реброто му пукнало. Бившия шампион опитал гилотината, за да се изправи на крака, но реброто пак пукнало, с което всичко приключи. "The Chosen One" твърди, че не е изпитвал нещо по-болезнено от това. Ето снимката на счупеното ребро:0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес