Зареждане

Тай Туиваса събори "Небостъргача" в първия рунд

Тай Туиваса събори "Небостъргача" в първия рунд
Публикувано на: Октомври 24, 2020 в 20:47 ч
Тай Туиваса оправда доверието, което му гласуваха от UFC. По-рано тази година организацията го освободиха заради серия от 3 поредни загуби. Тай извади късмет и някак си получи нов шанс в UFC и преди минути сподели клетката със Стефан "Небостъргача" Струв. Двамата се биха в тежка категория, а битката им беше главна за прелимите на UFC 254 в Абу Даби.

Разликата в размерите на двамата беше очевидна. Струв беше много по-висок от Туисава и това попречи на Тай да вкара своите попадения в началото. Струв му вкарва удари, както и ритник в главата. Двамата прекараха доста време в клинчове, където Туиваса вкарваше попадения. Струв опита да гилотинира Туиваса, но не успя.

В края на рунда Туиваса дочака своя момент и се възползва от грешка на Стефан, който загуби захвата около главата на Туиваса и падна на земята. Тай започна да го налага с удари, а Струв беше в глуха защита. Последва мощен ъперкът от Туиваса, който събори "Небостъргача". "Bam Bam" му вкара още 1 удар и рефера спря битката секунда преди края на рунда.

С тази победа Туиваса прекъсва серията си от 3 поредни загуби. Струв от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 6 битки в UFC.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес