Зареждане

Тай Туиваса получи нов съперник за този уикенд

Тай Туиваса получи нов съперник за този уикенд
Публикувано на: Март 18, 2021 в 00:00 ч
Тай Туиваса получава нов съперник за събитието на UFC, което ще се проведе този уикенд. Тай трябваше да се бие с Донтейл Майес в тежка категория, но Майес е аут от срещата. Дейна Уайт и неговите хора взеха решение да дадат шанс в UFC на Хари Хънсъкър. Така той е новият съперник за Туиваса и двамата ще се бият в бойната карта на UFC on ESPN: Брънсън срещу Холанд, което ще се проведе в Лас Вегас.

Туиваса е с рекорд 10-3 в ММА и идва след победа над Струв. Тай беше освободен от UFC след серия от 3 поредни загуби, но някак си получи още 1 шанс и нокаутира Струв в края на 2020 година. Тай печели 9 от битките си с нокаут и в 2 от загубите си бива приключен. 

Хънсъкър е с рекорд 7-3 в ММА и идва след победа с нокаут над Кори Мун, която записа за 45 секунди в края на миналия месец. Хари имаше шанс да впечатли Дейна Уайт в Contender Series, но загуби с нокаут от Вандера в края на 2020 година и не получи шанс в UFC. Сега обаче той извади късмет и ще даде всичко от себе си, за да си заслужи още битки при най-големите.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес