Зареждане

Tatiana Suarez: Мисля, че заслужавам шанс за титлата

Tatiana Suarez: Мисля, че заслужавам шанс за титлата
Публикувано на: Юни 10, 2019 в 13:29 ч
Непобедената претендентка Tatiana Suarez успя да победи с решение Nina Ansaroff на събитието в Чикаго миналия уикенд и навлезе в серия от 8 поредни победи, от които 5 в UFC. Победителката в “The Ultimate Fighter” доминира над своята опонентка и се наложи като една от най-добрите в категорията. Преди битката Suarez заемаше второто място в ранглистата на категория сламка и сега иска своя шанс за титлата, но първо ще се възстанови, защото е получила контузия в своя врат:


Успях да запиша победа, но в края на първия рунд контузих моя врат. Използвам го много в битките и съм доволна от това, че успях да изкарам цялата битка с тази контузия. В момента искам да се възстановя и да съм сигурна, че всичко е точно, а след това ще се бия. Мисля, че мога да се бия отново и така, но искам да се излекувам, защото ще съм по-добра. 

Мисля, че заслужавам шанс за титлата повече от Waterson. Първо искам да проверим нещата с тази контузия, а след това ще видим. Не мисля, че ще отнеме много време. Смятам, че аз заслужавам шанс за титлата най-много от всички.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес