Зареждане

Tai Tuivasa хвали Багата и се утешава с гроздова ракия, която Иванов му подарил

Tai Tuivasa хвали Багата и се утешава с гроздова ракия, която Иванов му подарил
Публикувано на: Юни 11, 2019 в 15:01 ч
Tai Tuivasa даде всичко от себе си в битката с Благой Иванов, но не успя да го победи миналия уикенд в Чикаго. "Bam Bam" вкара тежките си удари с лакти и ритници и разклати Багата, но нашето момче показа завидна издръжливост и победи с единодушно решение. Преди битката, както и след нея двамата бойци си имат уважението и не спират да сипят суперлативи един към друг. Днес Tuivasa отново коментира битката между двамата и сподели, че Благой го зарадвал с хубав подарък след двубоя:


Ако това беше лесно, то всички щяха да го правят. Тежките дни от миналото ме направиха това, което съм днес. Все още не съм гледал битката, но си има победител и губещ в този спорт и не беше моя ден. Поздрави за Благой Иванов. Казах ви преди, че той е воин и го доказа. Кораво и страхотно момче. Говорихме си преди битката и той ми каза, че иска да ударим по едно питие след нея. 

Бойците знаят, че не винаги е лесно това да стане, защото понякога се налага да се ходи в болница. Намерих в стаята си страхотен подарък от България. Благодаря ти, Благой за този подарък. Определено ще ти върна услугата, ако ме посетиш. Готов съм да се бием отново, ако го поискаш някога. Това беше твоя ден и ти записа добра победа, братле. Ще се завърна.



Багата също коментира битката между двамата и сподели, че Tuivasa е истински воин, а битката е била война.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес