Зареждане

Светлозар Савов загуби с решение от Piotr Strus на ACA 96

Светлозар Савов загуби с решение от Piotr Strus на ACA 96
Публикувано на: Юни 9, 2019 в 00:01 ч
Българският ММА състезател Светлозар Савов се изправи срещу Piotr Strus на събитието ACA 96, което се проведе преди малко в Краснодар. Савов се намираше в серия от 3 поредни победи преди двубоя и беше набрал инерция, а Strus от своя страна беше в серия от 2 поредни загуби. Битката между двамата беше подглавна за събитието. В началото на срещата двамата бойци се дебнеха в центъра на клетката и размениха по един ритник като за начало. Савов успя да притисне своя опонент към мрежата и му вкара ритник, който Piotr му върна. Савов опитва ляв, но пропуска след него обаче следва нов ритник.

Савов повтаря комбинацията от ляв удар и веднага след него ритник. Савов и Strus разменят по един удар и нов ритник от страна на българина. Савов с два ритника, на които Strus отвръща с десен удар и ритник. Силен ляв от страна на Piotr, a Савов продължава да залага на ритници. Двамата скъсяват дистанцията и влизат в клинч, където разменят колена, а след това пренасят битката на земя, но веднага се изправят. До края на рунда Савов и Strus залагат на граплинг, в който леко предимство има Piotr.

Във втория рунд Strus взима центъра на клетката и вкарва здрав ритник на Савов. Piotr скъсява дистанцията и нов клинч, след който последва събаряне от страна на Strus. Савов опитва да се изправи, но Piotr е заклещил неговия крак и му вкарва лакти. До края на рунда Strus успява да задържи Савов на земята.

В третия рунд Piotr пак започва със силен ритник, който кара Савов да потърси събаряне, но Piotr успява да се защити. Двамата се изправят и Савов много елегантно успява да приложи гилотина на Strus, който някак си успява да се измъкне. Strus държи Савов прикован на земята и му вкарва удари, а в последните 15 секунди на срещата Савов намира сили и стана на крака. Светлозар се хвърля за победа с нокаут, но два от неговите ритници пропускат и край на двубоя. Съдиите дават единодушна победа за Piotr Strus, който прекъсва серията си от загуби.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес