Зареждане

Светлозар Савов: Щрус е силен, но не е непобедим

Светлозар Савов: Щрус е силен, но не е непобедим
Публикувано на: Май 29, 2019 в 15:00 ч
Българският ММА състезател Светлозар Савов ще се изправи срещу поляка Пьотр Щрус в събитието ACA 96 на 8-ми юни.

Русенецът премина през сериозен подготвителен лагер, в който включи и отбора на Absolugo от Румъния, в който тренира и Bellator боеца Йон Паску.

Вижте също: Светлозар Савов тренира с шампиони преди битката си в ACA 96



Щрус е опасен противник с опит и ще се бие пред родна публика. Той идва след две поредни поражения и със сигурност няма да иска да губи пред очите на приятелите и феновете си, което го прави още по-опасен. До толкова опасен, че букмейкърите дават предимство именно за него.

"Според мен решението им се дължи на факта, че Щрус е домакин," споделя Савов. "Но в клетката ще бъдем само аз и той. В този спорт един удар може да реши всичко и е много трудно да се определи предварително кой ще бъде победителят."
 

 
Светлозар Савов винаги се е състезавал на високо ниво и главните битки с много внимание не са нещо ново за него. Затова и русенецът не се притеснява от това да се бие срещу опасен противник на чужда територия.

"Щрус е силен, но не е непобедим. И ще го покажа в битката."

Битката на нашия боец е в Лодз, Полша следващия уикенд - 8-ми юни. А на 3-ти юни очаквайте пълен епизод с негово участие в рубриката "Лице в лице с шампиона" само на MMA.BG - всичко за бойните спортове.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес