Зареждане

Стрикланд към Дилън Денис: Ще те убия с голи ръце

Стрикланд към Дилън Денис: Ще те убия с голи ръце
Публикувано на: Септември 5, 2021 в 03:00 ч
Шон Стрикланд си спечели доста фенове в социалните мрежи, след като постави Дилън Денис на мястото му. Денис отново започна да го раздава тежко и сподели, че е крал, с когото Стрикланд не иска да се занимава.

Това не се понрави на 30-годишния американец, който реши да захапе Денис със серия от закани. Шон сподели, че Дилън е просто агне, което се прави на вълк и вярва, че може да се размине без наказание. В последните години Денис се бие само в социалните мрежи с постове.

Той не е активен в клетката и има само 2 победи и 0 загуби в кариерата си. Денис често си навлича гнева на много бойци и фенове. Ето какво има да му каже Стрикланд, след като Денис го критикува:
 
Не знам дали се шегуваш или не ? Аз ще те убия и не го казвам метафорично. Аз не искам да отида в затвора, но ако се срещнем и няма последствия за мен, тогава ще ти взема душата. 

Ще ти покажа кръвта ти преди да те нокаутирам. Ще ми достави голямо удоволствие да те убия с голи ръце. Не те заплашвам, но за мен ти си просто агне, което е на тази земя, за да бъде изядено. 

Нали разбираш, че си плячка ? Аз не искам да те заплашвам, но просто ти казвам, че си агне. Ти си едно агне, което се прави на вълк и си мисли, че не може да бъде наказан. 

Ще успее ли Денис да затрудни Стрикланд ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес