Зареждане

Стрикланд към Чимаев: Богат си, а мамиш феновете си

Стрикланд към Чимаев: Богат си, а мамиш феновете си
Публикувано на: Юли 11, 2024 в 10:00 ч
Шон Стрикланд коментира скандалната постъпка на Хамзат Чимаев, който измами феновете си с криптовалута.

Преди седмица Чимаев обяви пускането на собствена тематична мемори монета, наречена подобаващо "SMASH". За съжаление, за всички, които действително са закупили дигиталната монета в момента, SMASH бързо се срина до нула. Според GeckoTerminal валутата се е понижила с 96% в рамките на 24 часа след съобщението на Чимаев да "разбием" на SMASH. 

Това имаше всички признаци на класическа криптопомпа и дъмпинг по доклад на Decrypt. От щаба на Чимаев споделиха, че той бил помолен да е лице на монетата, но нямал вина и бил подведен. Хамзат бързо изтри всички постове по темата с криптовалутата, но интернет никога не забравя и постъпката му разгневи хората.

Стрикланд вярва, че Чимаев съзнателно е измамил феновете си, въпреки че е богат ММА боец. 

"Предлагаха ми купища пари, за да направя същото нещо. Човече, лудост е да си богат, но въпреки това да опитваш да мамиш феновете си. Това на 100 % е измама към феновете. Как знам това ? Към мен също се обърнаха с такава оферта. Аз отказах, защото съм човек, който не се променя. Не трябва да позволявате на неговата постъпка да бъде забравена. Погрешно е отвсякъде.", написа Стрикланд.

Чимаев определено има вина в случая. Той трябваше поне да се извини на феновете, но не го направи. Taкова поведение не приляга на човек, който се бие в гърдите за силно вярващ.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес