Зареждане

Стивън Томпсън иска Ник Диаз, след като бие Кевин Холанд

Стивън Томпсън иска Ник Диаз, след като бие Кевин Холанд
Публикувано на: Ноември 30, 2022 в 00:00 ч
Стивън „Wonderboy“ Томпсън се завръща този уикенд като хедлайнер на UFC Orlando срещу Кевин Холанд. Това е първата му битка след загубата от Белал Мохамед чрез събмишън през декември 2021 г.

Една от причините да отнеме толкова време на "Wonderboy" да се завърне е, че той не искаше да се впуска в битка с друг умел граплър, който би го приковал към тепиха. UFC се надяваше да изправи Томпсън срещу Шавкат Рахмонов, но явно доста е вбесил мачмейкърите, след като им е казал, че иска „някой, който ще иска да разменя удари с мен“. Томпсън престоя няколко месеца без противник, преди най-накрая да получи двубой срещу „Trailblazer“.

Томпсън обаче все още се надява, че ще получи някои звездни двубои в бъдеще. Всъщност той много иска да се бие с Ник Диаз, ако преодолее Холанд този уикенд.

„Мислих си за битка с Диаз. Този двубой беше дискутиран много пъти,” каза Томпсън пред Submission Radio. „И всеки път, когато това име се появи, това предизвиква усмивка от моя страна. Така че бих искал именно това да се случи сега. Това би било наистина страхотно. Така че, ако спечеля двубоя тази събота, двубой с Диаз ще е потенциална възможност за мен. Да, 100 процента.“

Говори се, че Диаз ще се завърне някъде през 2023 г., но братята Диаз винаги са изключително непредсказуеми. Последният път, когато Диаз беше с организиран двубой, той се състезаваше със хернитирали дискове във врата. След това треньорът му призна, че е влязъл в битката само за хонорара, което не е нещо, което искате да чуете за звезда и ветеран като Ник.

Ще се състезава ли Ник наистина следващата година? Кой знае, въпреки че ако той никога повече не се бие, няма да е изненада за никого.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес