Зареждане

Стивън Томпсън: Аз съм ужасна битка за Камару Усман

Стивън Томпсън: Аз съм ужасна битка за Камару Усман
Публикувано на: Юли 6, 2021 в 04:00 ч
Бившият претендент за титлата в полусредна категория Стивън Томпсън иска да се бие с Камару Усман. Този уикенд "Wonderboy" се завръща в октагона, за да се бие с Гилбърт Бърнс. Двамата ще са подглавна битка на UFC 264, което ще се проведе в Лас Вегас.

38-годишният американец е в серия от 2 поредни победи, в които спечели 2 бонуса. Стивън вярва, че една добра победа над Бърнс може да го превърне в претендент за титлата.

В миналото Томпсън направи 2 срещи за титлата с Тайрън Уудли, като първата завърши наравно, а втората загуби с решение. Стивън е с рекорд 16–4–1 в ММА и печели 8 от срещите си с приключване.

В едно от последните си интервюта Томпсън сподели следното за Усман:

Аз съм този, който все още не е излизал срещу Усман. Всеки боец в топ 10 на категорията вече се е бил с него в даден момент. Леон Едуардс се би с него в миналото. Гилбърт Бърнс също се би с него. Колби Ковингтън също се би с него. Хорхе Масвидал беше нокаутиран от Усман. Срещу кого да се бие Усман ? 

Наскоро той сподели, че е готов да се бие с Майкъл Киеса. Защо да не се бие с мен ? Мисля, че съм много лоша битка за него. Мисля, че аз съм последния оцелял точно сега. Записвам добра победа над Бърнс и Усман ще трябва да се бие с мен. 

Камару става все по-добър с всеки изминал ден. Той има много добра борба, а сега и неговия страйкинг се подобрява. Това прави нещата забавни. 

Може ли Томпсън да бие Усман ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес