Зареждане

Stipe Miocic се мотивира от липсата на уважение

Stipe Miocic се мотивира от липсата на уважение
Публикувано на: Януари 20, 2018 в 10:02 ч

След като златните кокошки на UFC като Brock Lesnar, Ronda Rousey и Conor McGregor лека-полека окапаха, организацията се нуждае от нови медийни звезди.

След броени часове ще разберем дали Francis Ngannou ще бъде следващото голямо нещо, което ще се случи в Октагона. UFC положиха доста усилия, за да го рекламират преди двубоя му с шампиона Stipe Miocic в UFC 220 утре.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

Действително медийното внимание към Ngannou е доста голямо, което не остана незабелязано от Miocic. Хърватинът дори заяви, че от UFC искат той да загуби пояса си, за да могат да наложат Ngannou като звезда-шампион.

При успешна защита на титлата обаче, Miocic е стане първия шампион в тежката категория, който е защитавал пояса успешно повече от два пъти.

Ngannou е толкова опасен и сравняван с истински звяр, заради последните му четири победи, които бяха с нокаут в първия рунд. Последните четири победи на Miocic също приключиха в първия рунд и то срещу по-опасни противници.

Според Miocic целия шум се вдига заради огромните размери на французина.
 
"Той е огормен тип, който удря силно, а хората това искат. Хората харесват нокаутите, а той нокаутира опонентите си. И аз правя същото, но не съм толкова огромен и страшен като него. Аз съм просто един обикновен пожарникар, който обича да се бие."

Mioci нокаутира бившия шампион Fabricio Werdum, докато отстъпваше назад, а Ngannou умее да пресира напред.
 
"Тренираме доста атаките от този ъгъл. Работим по ъглите и по контраатаките. Тренираме го от години и най-добре се получи в шампионския двубой. Получи се перфектно.

Нищо няма да се промени. Ще изляза от клетката с шампионския си пояс отново. Нищо няма да се промени."

Или пък ще се промени?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес