Зареждане

Stipe Miocic: Преди да нокаутирам Daniel Cormier се бих като кучка

Stipe Miocic: Преди да нокаутирам Daniel Cormier се бих като кучка
Публикувано на: Август 19, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Цяла една година Stipe Miocic страдаше от това, че не получаваше незабавен реванш с Daniel Cormier, но миналия уикенд страданието приключи. Stipe получи шанс и успя да се възползва максимално от него. Двамата с Cormier споделиха клетката и се биха за титлата в главната битка на UFC 241 в Калифорния, като в първите рундове Daniel доминираше, а Miocic не впечатляваше с играта си.

В 4-тия обаче всичко се промени и Stipe постигна победата с нокаут. С тази победа Miocic си върна титлата, но определено не е доволен от представянето си в първите 3 рунда. Шампиона вярва, че се е бил като кучка преди да нокаутира Cormier в последната минута на 4-тия рунд, като също така съжалява за танца, които направи след победата:


Наистина се бих като кучка в първите 3 рунда. Не искам да омаловажа Cormier, защото е корав. Той се е бил с най-добрите и ги е побеждавал. Отне ми доста време, за да вляза в ритъм. В 4-тия рунд знаех, че това ще бъде края. Видях как той се поти и се движи и разбрах, че няма да има друг рунд. 

Изпитвам малко съжаления за начина, по който отпразнувах победата. Не знаех какво правя. Мисля, че съм просто един глупав идиот. Всички искат да знаят за следващия ми опонент, но истината е, че си купих нова къща и съм живял в нея едва две седмици. Сега ще се прибера, за да почина и ще видим какво следва.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес