Зареждане

Stipe Miocic изстрада, за да нокаутира Daniel Cormier в 4-тия рунд

Stipe Miocic изстрада, за да нокаутира Daniel Cormier в 4-тия рунд
Публикувано на: Август 18, 2019 в 08:03 ч
Качил: DoloR
Daniel Cormier и Stipe Miocic споделиха клетката в главната битка на събитието UFC 241, което се проведе преди малко в Калифорния. Двамата си спретнаха здрава битка, в която Cormier водеше по точки, но Miocic направи страхотна промяна в 4-тия рунд, която му донесе победата с нокаут и го върна на трона.

В началото на битката двамата заложиха на ритници, след които Cormier направи фалшив опит за събаряне и вкара ляво кроше на Miocic. Джабове от страна на Cormier, след които следват ляво и дясно кроше. Daniel вдига във въздуха Miocic и го тръшва на земята. Cormier записва тотална доминация в първия рунд, в който Stipe не направи почти нищо.

Във втория рунд двамата започнаха да разменят сериозни попадения в стойка, след които Miocic сигнализира, че е имало бъркане в окото от страна на DC, но рефера не уважи тази претенция. Miocic се ядосва и успява да нарани Cormier с ляво кроше и ъперкът. Двамата влизат в клинч и отново разменят брутални попадения до края на рунда.  

В третия рунд Cormier продължава да е по-добрия в клетката и вкарва джабове. Miocic вкарва дясно кроше и получава десен от Cormier. Здрави размени в центъра на клетката, след които Miocic притиска Cormier към мрежата. И двамата продължават да си вкарват силни удари и край на рунда.

Miocic най-вероятно няма спечелен рунд до момента и в 4-тия решава да атакува тялото на Cormier с брутални леви крошета. Десен удар от Daniel, а Stipe продължава безмилостната атака в тялото с мощни леви крошета. Това дава резултат и Cormier е наранен, а Miocic се нахвърля с мощни леви и десни, с които сваля Cormier на земята и всичко приключва.

Stipe Miocic нокаутира Daniel Cormier в последната минута на 4-тия рунд и успява да си отмъсти. Miocic отново е шампион в тежка категория и най-вероятно ще се бие с Francis Ngannou в следващата си битка или с Jon Jones. За DC това е първа загуба в тежка категория, която прекъсва неговата сериоя от 15 поредни победи при тежките. Cormier не обяви, че ще се оттегли от ММА, но най-вероятно това ще бъде неговия ход.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес