Зареждане

Стипе Миочич: UFC ме карат да чакам Джон Джоунс

Стипе Миочич: UFC ме карат да чакам Джон Джоунс
Публикувано на: Октомври 29, 2023 в 08:00 ч
Стипе Миочич твърди, че UFC са го накарали да чака контузения Джон Джоунс.

Наскоро стана ясно, че битката между двамата пропада. Това се случи, защото Джон получи контузия и се подложи на операция. Стипе и Джоунс трябваше да се бият за титлата в тежка категория. Битката им щеше да оглави събитието UFC 295, което ще се проведе през ноември в Ню Йорк. 

Дейна Уайт обяви, че създава временна титла, за която ще се бият Том Аспинал и Сергей Павлович. Така Миочич ще трябва да чака 8 месеца, за да се бие с Джоунс. Уайт се оправда и сподели, че би било неуважително да предлагат мач за временна титла на Стипе. Миочич явно бил готов да се бие, но това не зависи от него.

„Как се почувствах, когато се събудих и разбрах новината ? Сякаш бях ритнат в топките.  Сутринта се събудих от вибриращия телефон. Беше тъмно и синът ми беше върху мен. Опитах да се движа и да си взема телефона. Взех телефона и видях, че битката е отменена. Не можах да спя през останалата част от нощта. Трябваше да се бия с Джоунс след около 2 седмици в Ню Йорк. Бях доста развълнуван от това. Всъщност много развълнуван. 

 Предполагам, че е разкъсал нещо в гърдите си. За съжаление това се случва. Това е част от играта. Дано се оправи и да се чувства по-добре, но какво става сега ? Бия ли се с някой друг ? Не знам. Не знам защо не ме избраха, което е добре. Разбирам, че имат посока, в която искат да вървят. Аз съм окей с това. Всеки човек в дивизията е труден. Определено искам да се бия с най-голямата риба, а това е Джон Джоунс. 

Това не беше мой избор, беше техен. Всичко се случва с причина. Битката е отменена, а това е гадно. Няма съмнение в това. За съжаление това е просто играта, в която сме. Случва се. Както казах, надявам се да е добре. Ако искаш да си най-добрият, тогава трябва да победиш най-добрите. Искам този колан обратно. Това е моят колан. Ще се случи.”, сподели Миочич 

Ще успее ли Стипе да си върне колана ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес