Зареждане

Steve-O от Кретените: Нося на бой и съм готов за Justin Bieber

Steve-O от Кретените: Нося на бой и съм готов за Justin Bieber
Публикувано на: Юли 1, 2019 в 00:00 ч
Легендата от Кретените, Steve-O е готов да замени Tom Cruise и да се бие с Justin Bieber. Легендарния комик, актьор и каскадьор даде интервю за ТMZ и сподели, че няма нищо против да се бие с Bieber. Steve-O твърди, че носи на бой и в това няма съмнение. Много от вас може и да не вярват, но долу в статията ще оставим линкове на някои от неговите луди изпълнения. Едно от тях е частта от Ultimate Expedition, в която легендата Chuck Liddell го удуши, а другото видео е от времето, когато Mike Tyson му счупи носа. Преди да ги видите нека проследим това, което Steve каза пред камерата на TMZ:


Писна ми да подценяват моя потенциал като боец. Видяхме как Bieber иска да си изкара битка с Cruise, но аз не мисля, че Tom е навит за това. Вече се качих в колата, отидох във Вегас и казах на Dana White, че аз съм точния човек, ако Cruise не се появи. Не знам дали мога да се справя с Bieber, но знам, че нося на бой. 

Няма да се откажа и няма да се предам, ако той ми приложи хватка за предаване. Предпочитам да заспя. Обичам Bieber и мисля, че си е избрал битка с неподходящ човек. Да, Cruise може да е на 56 години, но аз съм на 45 години. Той няма да може да се справи с мен в първия рунд, защото аз мога да поема сериозен побой. Мисля, че света иска да види тази битка.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес