Зареждане

Stephen Thompson се радва, защото хората мислят, че е победил Darren Till

Stephen Thompson се радва, защото хората мислят, че е победил Darren Till
Публикувано на: Юни 24, 2018 в 11:56 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Stephen Thompson загуби със съдийско решение битката си с Darren Till на събитието в Ливърпул, което предизвика доста недоволство от решението на съдиите. Съдиите дадоха победата за Till с 49-46, но повечето от хората споделят, че са дали 48-47 победа за Thompson, което е причина Wonderboy да е щастлив, защото всички мислят, че той е победил:

Радвам се защото всички мислят, че аз съм победил в тази битка. В края на краищата аз съм боец и не успях да победя. Можех да стоя там и да се оплаквам, че не съм победил като доста хора правят, но съдийското решение не беше в моя полза и аз съм си виновен, защото всички казват, че не трябва да го оставяме в ръцете на съдиите. В края на краищата осъзнаваш, че не си победил и трябва да започнеш да тренираш по-здраво, защото трябва да запишеш победа. Robbie Lawler беше един от моите идоли, когато израствах и искам да се бия с него.

Винаги съм го гледал, дори когато не бях в UFC и говорих с Dana White, който каза, че може да направим тази битка. Ако тази битка обаче не се получи - искам да се бия с RDA и вярвам, че с него също ще е страхотна битка. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес