Зареждане

Stephen Thompson иска да се върне в клетката през август

Stephen Thompson иска да се върне в клетката през август
Публикувано на: Април 24, 2019 в 08:23 ч
Бившият претендент за титлата в полусредна категория Stephen Thompson иска да се завърне през август. Thompson навлезе в серия от 2 поредни загуби за първи път в кариерата си. Той загуби с нокаут от Anthony Pettis миналия месец, а преди това имаше загуба от Darren Till. Stephen мечтаеше за нов шанс за титлата, но сега е твърде далеч от него и смята да влезе в клетката през август в търсене на първа победа от 2 години:



Ще се върна в клетката най-вероятно през август. Ще мога да участвам в спаринги най-вероятно през юни. Тренирам и поддържам форма, но искам да дам малко почивка на мозъка си. Ще си почина, защото видяхме какво се случи, когато Michael Bisping избра да се върне в клетката прекалено рано. Той си спретна война с Georges St-Pierre, а след това се върна срещу Kelvin Gastelum и беше пометен. 

Няма как да правиш такива неща. Все пак залагаш живота си и ако искаш да се биеш дълго време, то ще ти трябва почивка. Няма как да тренираш своя мозък. Може да тренираш тялото, но не и мозъка. Понякога трябва да го караме по-леко.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес