Зареждане

Стърлинг: Залагам си парите и къщата, че бия О'Мали в реванш

Стърлинг: Залагам си парите и къщата, че бия О'Мали в реванш
Публикувано на: Май 17, 2024 в 10:00 ч
Алджамейн Стърлинг все още съжалява за грешката, която направи при защитата на титлата си срещу Шон О'Мали.

Това беше традиционна битка на два стила. Шампионът Стърлинг представляваше заплаха на земята, а претендентът О'Мали в стойка. В такъв случай борецът обикновено е с предимство, стига да не сгреши. За негово съжаление Стърлинг сгреши и загуби с нокаут. Бившият крал на категория петел беше разсеян от глас от тълпата, който му крещеше да премине в атакуващ режим.

При това действие той налетя на съперникова контра, която го прати на земята. И както по-късно се оказа, гласът от тълпата принадлежеше на треньора на Шон О'Мали, който напълно обърка Стърлинг, за да си помисли, че това е неговият треньор. Тази грешка доведе до поражението на Алджамейн, който сега е убеден, че ще спечели в реванш.

"Aljo" е готов да се завърне в категория петел и залага всичко, че ще бие О'Мали:

„Шон О'Мали победи Пьотр Ян, което го направи новия претендент. От UFC ми казаха да се изправя срещу него, въпреки че вече подготвях тялото си за прехода в категория перо. Така че оставих настрана изграждането на мускули, за да сваля килограмите още веднъж. Планирах да победя О'Мали, а след това да сменя категорията. Наистина вярвах в това да нокаутирам Шон, да защитя колана и да се изкача до категория перо. Плановете се объркаха.

Сигурен съм обаче, че ако имахме реванш, О'Мали нямаше да има шанс срещу мен. Толкова съм убеден в това, че съм готов да заложа всичките си финансови спестявания и покрива над главата си върху победата ми в реванш с него. Дайте ми време да подготвя тялото си за ново завръщане в категория петел и след това битка срещу О'Мали. Кълна се, че ще победя!”, сподели Стерлинг.

О'Мали - Стърлинг вероятно ще има съдбата на Конър Макгрегър - Жозе Алдо. Реванш между двамата може никога да не се случи.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес