Зареждане

Стърлинг: Ще спукам от шамари ла*ното Пьотр Ян

Стърлинг: Ще спукам от шамари ла*ното Пьотр Ян
Публикувано на: Октомври 2, 2021 в 02:00 ч
Алджамейн Стърлинг не пести обиди и закани по адрес на Пьотр Ян. Преди няколко дни Стърлинг се оттегли от втората битка с Ян, която щеше да е част от UFC 267 в края на месеца в Абу Даби.

Шампиона в категория петел твърди, че все още не бил напълно възстановен от операцията на своя врат. Той споделя, че не иска да стане първият боец, който да се парализира в клетката.

В началото на годината Стърлинг губеше убедително от Ян, който го надигра във всеки аспект на боя. Ян обаче вкара непозволен удар с коляно и Стърлинг отказа да продължи. По този начин той си спечели титлата в категорията.

Сега Ян ще се бие с Кори Сандхаген, а Стърлинг ще продължи да се възстановява. Ако Ян спечели временната титла срещу Кори, тогава ще има реванш със Стърлинг през 2022 година. Ето какво мисли Стърлинг за Ян:

Пьотр Ян може да казва каквото си иска. Той сподели пост за мен и годеницата ми. Не знам дали се опитва да бъде забавен. Аз пускам ли постове за семейството му ? Мисля, че това момче е лайно. 

Ще се бия с него и ще има момент в битката, в който ще го спукам от шамари. Хората забравят, че Ян първи се оттегли от битката ни. Тогава той каза, че имал проблеми с визата. 

По онова време той нямаше контузия. Трябва да има логична причина за оттегляне, ако не си контузен. Аз не искам да съм първият шампион, който печели титлата с дисквалификация, а след това се парализира в клетката. 

Ще има ли реванш между Ян и Стърлинг ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес