Зареждане

Стърлинг разкри защо се разплака на кантара

Стърлинг разкри защо се разплака на кантара
Публикувано на: Април 9, 2022 в 01:00 ч
Алджамейн Стърлинг няма търпение да влезе в клетката с Пьотр Ян. Двамата ще се бият след броени часове в подглавната битка на UFC 273, което ще се проведе в Джаксънвил, Флорида. Претеглянето преди събитието мина и двамата си влязоха в категорията.

Безспорният шампион от САЩ закова 61 килограма, след което се разплака на кантара. Алджамейн не се е бил от 1 година, защото се подложи на операция и трябваше да се възстанови. Преди 1 година той губеше от Ян в първата им битка.

Стърлинг обаче извади голям късмет, защото Ян му вкара непозволен удар в главата. Алджамейн отказа да продължи и спечели след дисквалификация, което го направи шампион. Сега е време за първа защита на титлата, която въобще няма да бъде лесна.

В интервю за медиите след кантара Стърлинг реши да разкрие защо се разплака. Ето какво каза той:

„Вижте, много хора смятаха, че кариерата ми е приключила. Аз самият се надявах да се върна след операцията. Сега стоя пред вас с цел да се върна там, където бях. 

Това беше много емоционален момент за мен. Факт е, че имах проблеми по време на подготовката, но преодолях тези трудности. 

И след всичко, което преживях, имам чувството, че една мечта се сбъдва, защото преди това бях в такова състояние, сякаш музиката беше спряла. 

Радвам се, че имам възможността да продължа да се бия. Нямам търпение за този момент. Джаксънвил, пригответе се за голямото шоу! Ще го помните дълго време.“ 

Кой ще си тръгне с безспорната титла след този уикенд ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес