Зареждане

Стърлинг планира да бие Ти Джей Дилашоу с борба

Стърлинг планира да бие Ти Джей Дилашоу с борба
Публикувано на: Април 23, 2022 в 00:00 ч
Шампионът на UFC в категория петел Алджамейн Стерлинг вече си представя как ще победи Ти Джей Дилашоу.

В началото на месеца Стърлинг защити безспорната титла с победа над Пьотр Ян. Ти Джей беше в залата и изгледа битката. Веднага след срещата Стърлинг предизвика Дилашоу, който прие. Дейна Уайт даде зелена светлина и вероятно това е следващата битка за титлата в дивизията.

Алджамейн не смята, че Ти Джей заслужава шанс за титлата, но въпреки това ще се бие с него. Шампиона е в серия от 7 поредни победи. Ти Джей се завърна миналата година, след като изтърпя назаканието си от USADA.

Той победи Кори Сандхаген и даде заявка за титлата, която не загуби в битка, а му беше отнета. В своя канал в YouTube Стърлинг реши да говори за Дилашоу и каза:

"Предизвиках Ти Джей Дилашоу. Мисля, че това е битката, която трябва да се случи. Това ще бъде най-голямата битка в категорията. Той успя да победи Сандхаген, но се затрудни. 

Аз приключих Сандхаген много бързо. Ти Джей говори, че съм лесни пари, но не съм съгласен. Аз не съм боец, който лесно получава удари. Дилашоу смята, че може да ме победи с неговия карате стил. 

Това няма как да се случи. Ще му се наложи да се бори с мен. В крайна сметка хората не трябва харесват стила ми. Ако не ви харесва, отидете да гледате бокс. 

В момента ви казвам, че ще го ударя с юмрук в лицето, а след това ще гледам да го свалям отново и отново в продължение на 25 минути. 

Дилашоу е по-дребен от Пьотр Ян и няма да се изправи, след като го сваля на земята. Наследството му е опетнено заради забранените вещества, но ще се бия с него. 

Той е със слаба психика. Аз ще вляза с него в клетката и ще му покажа какво прави един боец, който се труди здраво."

Може ли Стърлинг да бие Дилашоу ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес