Зареждане

Стърлинг е категоричен, че би победил О'Мали в реванш: Залагам всичките си пари на това

Стърлинг е категоричен, че би победил О'Мали в реванш: Залагам всичките си пари на това
Публикувано на: Май 15, 2024 в 14:00 ч
Стърлинг, бивш неоспорим шампион в полусредна категория и единственият носител на злато в дивизията, който е спечелил три последователни успешни защити на титлата, бе свален от трона през август миналата година от Шон О'Мали.

Роденият в Юниондейл Стърлинг претърпя загуба с нокаут във втория рунд от участника на Dana White's Contender Series, в резултат на което изгуби титлата си.

И след като направи успешен преход към категория перо под формата на победа с единодушно решение над Калвин Катар на UFC 300 миналия месец, миналата седмица Стърлинг отново разпали съперничеството си с О'Мали, като го нарече "съжаляващ шампион" на фона на словесната си война с неговия съотборник Мераб Двалишвили.

Алджамейн Стърлинг е уверен, че ще победи Шон О'Мали в реванша

Размишлявайки върху загубата си с нокаут от поляризиращия О'Мали, звездата на ММА Сера-Лонго, Стърлинг заяви, че ако трябва да се бие с настоящия носител на титлата в реванш, би заложил жспестяванията си, че ще отмъсти за споменатото поражение.

"Шон О'Мали се прояви онази нощ", заяви Стърлинг. "Това беше несполучлива вечер за мен и по-добрият човек спечели тази вечер. Ето защо казваме: "На всяко място, навсякъде и по всяко време". Понякога това е твоята нощ, понякога не е, и за мое съжаление, просто не се получи по моя начин."


"Но знам, че ако имах реванш и стига той да изчака от август до мача с Марлон Вера през март, дайте ми това време да се възстановя, да се подготвя и да намаля теглото си по правилния начин, в реванша бих заложил спестяванията си за победа", обясни Стърлинг. 

Свързан със завръщането преди края на годината, Стърлинг е спряган за потенциален съперник на руския претендент Мовсар Евлоев, който търси път към двубой за титлата с настоящия най-добър в категория перо Илия Топурия.

Що се отнася до О'Мали, той се очаква да се появи отново преди края на годината, а през последните седмици той е свързван с участието си в UFC 306 в "The Sphere" в Лас Вегас срещу Мераб Двалишвили


Бихте ли искали да видите Алджамейн Стърлинг да се бие отново с Шон О'Мали?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес