Зареждане

Станаха ясни нови две битки за UFC 250

Станаха ясни нови две битки за UFC 250
Публикувано на: Май 22, 2020 в 07:00 ч
Най-голямата ММА организация в света / UFC / намери начин да провежда събитията си и започнаха да пускат все повече нови битки. На 6-ти юни ще се проведе галавечерта UFC 250 и на нея ще се завърне бившият шампион Коди Гарбрандт, който ще мери сили с Рафаел Асунсао. Коди е с рекорд 11-3 в ММА и в серия от 3 поредни загуби.

Той не се е бил вече повече от година и за последно беше нокаутиран от Муньоз през март миналата година. Това ще бъде последна битка за него в категория петел, защото той смята да слиза в категория муха. Рафаел от своя страна е с рекорд 27-7 в ММА и се намира в серия от 2 поредни загуби. Той няма победа от две години и за последно загуби с решение от Сандхаген през август миналата година.

Другата битка, която от UFC обявиха за събитието на 6-ти юни ще бъде отново в категория петел. В нея Шон О'Мали ще мери сили с Еди Уайнленд. Шон е с рекорд 11-0 в ММА и през март се завърне след 2 години отсъствие, за да нокаутира Хосе Куинонес за 2 минути и 2 секунди. Еди от своя страна е ветеран с рекорд 24-13-1 в ММА и идва след победа над Григори Попов преди година.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес