Зареждане

Сонен за твърденията на Чандлър, че му е бил предложен двубой с Махачев: Не прави тази грешка

Сонен за твърденията на Чандлър, че му е бил предложен двубой с Махачев: Не прави тази грешка
Публикувано на: Юли 10, 2024 в 00:00 ч
Анализаторът на ММА Чаел Сонен изказа мнението си след твърдението на Майкъл Чандлър, че му е бил предложен двубой срещу Ислам Махачев.

Както знаем, Майкъл Чандлър дълго време чакаше да се бие с Конър Макгрегър. Накрая изглеждаше, че той ще получи своя шанс на UFC 303. За съжаление на бившия претендент за титлата, това не беше писано да се случи. Ирландецът се оттегли поради контузия, оставяйки го в неведение дали - и кога - най-накрая ще получи шанса да застане срещу "Notorious" в клетката.

Оттогава видяхме няколко развития в тази история. Един от тези разкази беше, че на Чандлър е бил предложен двубой срещу шампиона на UFC в лека категория Ислам Махачев. Това беше съобщено от самия него, но оттогава не сме чували много повече по въпроса.

Вижте също: Чандлър: Предложиха ми двубой за титлата с Ислам Махачев на UFC 308 в Абу Даби

В скорошно видео в YouTube споменатият по-горе Чаел Сонен представи своето мнение по въпроса.


 

Сонен задава въпроси на Чандлър

"Ако на Майкъл Чандлър е предложена титла на Ислам Махачев, към него се отправя послание, което той трябва да може да чуе", заяви Сонен. "Думите: "Не можем да ти осигурим Конър Макгрегър. Няма да ти уредим Конър Макгрегър."

"Не правете тази грешка. Трябва да получавате мачовете, които можете да получите, когато можете да ги получите, трябва да печелите мачовете, които можете да спечелите, когато можете да ги спечелите. Трябва да подписваш мачовете, които можеш да подпишеш, когато можеш да ги подпишеш. Преди всичко останало, трябва да се бориш и да излезеш на ринга."

Вярвате ли, че някога ще видим Майкъл Чандлър да се състезава срещу Конър Макгрегър в UFC?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес